Szintézis - Kiss J. Zsolt asztrológus rádióműsora a Rádió Q-n 

www.radioq.hu - minden pénteken este 22:00-23:00-ig az FM 99.5-ön! 

Változatos tematikával és meghívott vendégekkel. Az adások aktuális témáját a www.radioq.hu oldalon a Szintézis címre kattintva lehet elérni.

Tézis: A világ és az ember eredendően jó.
Antitézis: A világ és az ember eredendően rossz.
Szintézis: Mindkettő egyszerre, méghozzá egyidejűleg. 

 - Mi az igaz? Van-e egyáltalán igazság? Vagy csak odaát van? Megközelíthető az elménk által? Mindez hogyan lehetséges? S ha igen, akkor ettől jobb lehet az életünk? 
Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre keresi a választ a műsor, teszi föl a költői kérdést a hallgatóknak és a beszélgetőpartnereknek, mindenkit egy közös gondolkodásra invitálva, hiszen a gondolat mindenkié. - Ne csak nézzünk lássunk is, avagy a dolgoknak ne csak a felszínét, hanem a lehetséges lényegét, mélységét is vegyük észre (avagy lássuk a fától az erdőt is). 
Időszerű, hétköznapi, sokunkat foglalkoztató témákat bontunk ki, adunk keresztmetszetet egy olyan rátekintéssel, ami a közgondolkodáshoz, a médiában általában megszokotthoz képest lényegibb és egészlegesebb. Úgy is mondhatnám, hogy dolgokat több szemszögből is dimenzióban alaposabban vizsgáljuk, ami az emberi természetből, világunk működéséből fakadóan problémáink megoldásában, életünk emberhez méltóbb megélésében sokat segíthet.
A műsor keretében helyt adunk önismereti, spirituális programok bemutatásának, ajánlásának és az emberi ébredést szolgáló pozitív hírek publikálásának is.